Tampereella metsäjoogaa ja kevätseurantaretkiä!

Luonto-Liiton Hämeen piiri järjestää:
Metsäjoogaa
Sunnuntaisin 19.4., 3.5. ja 17.5. klo 14-15 PyynikinharjullaKokoontuminen Pyynikin näkötornilla klo 14, josta siirtyminen harjoituspaikalle. Olethan paikalla hyvissä ajoin. Tapahtuma on maksuton.HUOM! Päivitetty 3.4.: Suuren kiinnostuksen vuoksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kutakin joogakertaa osoitteeseen hlp[ät]luontoliitto.fi. Yksi metsäjoogakerta/hlö. Jokaiselle kerralle otetaan 20 hlöä. Mikäli vapaita paikkoja jää täyttämättä, on mahdollisuus osallistua toisellekin joogakerralle. Vapaista paikoista ilmoitetaan tapahtuman fb-sivulla ja Luonto-Liiton Hämeen piirin sähköpostilistalla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Teemme sovelletun harjoituksen ulkona ilman loppurentoutusta, loppuun tehdään kävelymeditaatio. Päälle joustavat vaatteet, kerrospukeutuminen suotavaa. Joogamattoa tai -alustaa ei tarvita. Ohjaajana toimii joogaopettaja Sini Marikki.

 

Kevätseurantaretket

Opastetut ja maksuttomat kevätseurantaretket kaikenikäisille. Retkien pituus on noin 2-3 tuntia. Tarkemmat tiedot lähempänä retkeä!

12.4. Hatanpään Arboretum

26.4. Iidesjärvi

24.5. Niihama

7.6. Hervantajärvi

Mikä kevätseuranta? Luonto-Liiton kevätseurannassa tutkitaan kevään edistymistä keväisten eläin- ja kasvilajien avulla. Kevätseurantaan voi osallistua kuka tahansa luonnosta kiinnostunut. Kaikkia seurantalajeja ei tarvitse tuntea ja yksittäisetkin havainnot ovat arvokkaita.

Lisätietoja kevätseurannasta: www.kevatseuranta.fi (esim. seurantalajit ja havaintojen ilmoituslomake)