Metsäteatterikiertue: Hyödyttömän metsän tarinoita

Leikkisä tutkielma ihmisenä, eläimenä ja puuna olemisestaHyödyttömän metsän tarinoita on Lähimetsät haltuun! -kampanjan yhteydessä toteutettava teatteriesitys, joka porautuu kaikenikäisten ihmisten leikkiin. Lähimetsissä kulkeva esitys vie yleisön ihmettelemään mm. holtitonta kettukuoroa, käpyhulluutta ja metsää, jonka ei aina tarvitse vastata.Esitys on Outi Kautosen teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK -tutkintoon kuuluva työharjoittelu ohjaajantyön alueella Metropolian esittävän taiteen tutkinto-ohjelmassa.

Ohjaus: Outi Kautonen ja työryhmä
Työryhmä: Laura Haikonen, Paula Mattila, Sari Pasanen ja Maarit Ruotsalainen
Naamiot: Emma Keiu, Paula Mattila ja työryhmä
Grafiikka: Eetu Haverinen
Valokuvat: Hanna Savisaari

Esitys on osa Luonto-Liiton Lähimetsät haltuun! -kampanjaa.

Esitys tapahtuu lähimetsissä ja soveltuu kaikenikäisille. Esityksen aikana kuljetaan maastossa, joten varaudu sään mukaisesti. Esityspaikat eivät ikävä kyllä ole kaikilta osin esteettömiä.

Kuva: Hanna Savisaari

Kuva: Hanna Savisaari


ESITYSAJAT JA -PAIKAT:

ENSI-ILTA la 29.8.2015 klo 13, Nuuksio, Haltian luontokeskus
pe 4.9.2015 klo 18, Tampere, Kauppi
su 6.9.2015 klo 18, Jyväskylä, Köhniönjärvi
ti 8.9.2015 klo 18, Tampere, Hervanta
ke 9.9.2015 klo 18, Turku, Ispoinen
su 13.9.2015 klo 15.00, Joensuu, Kuhasalo

Liput: 5 €, ensi-ilta maksuton

Lisätiedot: outi.kautonen [ at ] metropolia . fi
Varaukset: lahimetsathaltuun [ at ] gmail . com, puh. 044 9787 010
Kuva: Hanna Savisaari

Kuva: Hanna Savisaari

Tarkemmat saapumisohjeet esityspaikoille: 

* NUUKSIO, HALTIA la 29.8. klo 13

Luontokeskus Haltian osoite on Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Haltia sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Pääset Haltiaan julkisella liikenteellä, polkupyörällä, omalla autolla tai patikoiden.

Lisätiedot: http://www.haltia.com/vieraile-haltiassa/kulkuyhteydet/

* JYVÄSKYLÄ su 6.9. klo 18

Metsäteatterin kohtaamispaikkana toimii Köhniönjärven uimaranta. Köhniönjärvelle pääsee Jyväskylän keskustasta päin Keskussairaalantietä ja Erämiehenkatua suoraan kunnes saapuu rannalle. Paikalle on helppo tulla myös julkisilla: paikallisbussit 1 ja 2 pysähtyvät Köhniönjärven pysäkillä aivan uimarannan vieressä. Lisäksi paikoitustilaa autoille löytyy.

Karttalinkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki…

* TURKU ke 9.9. klo 18

Lähimmäksi metsäteatterikohdetta pääsee bussilla numerolla 9. Jää pois pysäkillä 599 Wibeliuksen puisto, toisella puolen katua näet parkkialueen oikealla puolellasi, parkkialueen takalaidasta lähtee polku metsään. Polun alussa on viitat metsäteatteriin. Bussit nro 13 ja 18 jättävät reilun puolen kilometrin päähän kohteelta.

Karttalinkki: http://opaskartta.turku.fi/IMS/?layers=Opaskartta&cp=6700706,23459793&z=4&title=Metsateatteri

* TAMPERE

* Kauppi pe 4.9. klo 18: Metsäteatterin kohtaamispaikka on Kaupin metsässä, UKK-instituutin ja Kaupinojan saunan lähellä. Opastus UKK-instituutin parkkipaikalta, Kaupinpuistonkatu 1. Paikalle pääsee kävellen, pyörällä ja julkisilla. Myös parkkitilaa löytyy. Bussi 14 kaupungin keskustasta (Keskustori—Petsamo) kulkee UKK-instituutin lähelle Koljontielle, josta on kilometrin kävelymatka.

Karttalinkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki…

* Hervanta ti 8.9. klo 18: Metsäteatterin kohtaamispaikka on Hervantajärven uimarannalla, Salmenkalliontie 52. Paikalle pääsee kävellen, pyörällä ja julkisilla. Arkkitehdinkadun bussipysäkiltä on rantaan tasan kilometri (bussit 3, 3V ja 5 kulkevat Tampereen keskustasta). Myös parkkitilaa löytyy uimarannan parkkipaikalta, mistä on lyhyt kävelymatka rantaan.

Karttalinkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki…

* JOENSUU su 13.9. klo 15

Metsäteatterin kohtaamispaikka on Kuhasalon eli Kukkosensaaren metsäalueella. Kuhasalo sijaitsee Penttilän kaupunginosan tuntumassa, vajaan kolmen kilometrin päässä Joensuun torilta. Uuden Ylisoutajan sillan kohdalta matkaa on vain runsas kilometri. Alueelle pääsee kävellen, pyörällä tai autolla Pyhäselänkadulta ja Hukanhaudantieltä Kuhasalontielle ja edelleen Luostaritielle. Parkkitilaa löytyy. Opastus Kuhasalon infopisteeltä.

Karttalinkki: http://www.vaellus.info/reittikartta.php?id=04100614591468FD

Kuva: Hanna Savisaari

Kuva: Hanna Savisaari

Tukijaimg